Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Informasjon om vaksinering og testing

Du finner løpende inforamsjon om vaskinering og testing på Sonjatun.no 

Testing i Nordreisa kommune:

Kommunen vil fortsatt drifte teststasjoner en stund til, blant annet med hensyn på testing for dokumentasjon av gjennomgått sykdom eller negativ test for koronasertifikatet. Slik testing skjer som hovedregel ikke hos fastlegen eller på legevakta. 

Ved behov for bekreftende PCR, avtales dette med koronatelefon 77 58 81 14. Testing utføres i hovedsak onsdager fra og med 23.05.22. 
Bestill timeavtale på koronatelefon 77 58 81 14

Selvtest:

Selvtester vil fortsatt være tilgjengelige:

I en overgangsperiode vil det være tilgjengelige selvtester i kommunene for de i befolkningen som likevel ønsker å teste seg. Rådene ved positiv og negativ test er de samme; hold deg hjemme om du føler deg syk.

Registrering av selvtest :

Kommunens system for å registrere positiv selvtest er Pasient.remin.no/nordreisa . Ved behov for hurtigtester kan du ringe koronatelefon 77 58 81 14 på dagtid mellom kl 08.00 og 15.00. Dersom du har behov for hurtigtest utenom åpningstid kan tester kjøpes på flere butikker og apotek. 

Koronasertifikat: 

Dersom du ikke har mulighet å skrive ut koronasertifikat fra Helse Norge, kan du ta kontakt med koronatelefon 77 58 811 4 for å få hjelp til utskrift. 

Les mer om koronasertifikatet her:

Om koronasertifikatet - helsenorge.no

vaksinasjon:

Neste planlagte vaksinedato er 31.05.22

 

Koronatest og vaksine.png

Aktuelt