Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Kommunens kriseledelse har i dag besluttet at svømmehallen, Storslett samfunnshus, gymsal på Sørkjosen skole og Nordreisahallen kun vil være åpen for skolebruk frem til 18. januar OPPDATERT

Publisert , Oppdatert 04. januar 2021
Hold avstand

Regjeringen kom i går med nye nasjonale tiltak , de gjelder fra i dag og to uker fremover.

  • Begrens sosial omgang, hold dere hjemme foruten nødvendige reiser, og benytt dere av muligheten av hjemmekontor dersom dere kan 
  • Ikke ha besøk eller gå på besøk den kommende tiden. Barn kan treffe venner fra sin kohort, og aleneboende kan ha 1-2 faste å omgås, eller en husstand.
  • Ungdomsskolen settes på rødt nivå, barneskoler og barnehager på gult. Vi anmoder alle om å sitte med i en egen kohort på buss til og fra skolen. Videre anbefaler vi at alle ungdomsskoleelever bruker munnbind når de tar skolebussen.
  • Organiserte aktiviteter innendørs settes på pause til 18. januar

Det ble av kriseledelse i møte i dag besluttet at svømmehallen, Storslett samfunnshus, gymsal på Sørkjosen skole og Nordreisahallen kun vil være åpen for skolebruk frem til 18. januar.

Det blir direktesending på kommunens facebook-side i dag mandag 04.01.2021 kl 15:00 der ordfører, kommuneoverlege og sektorledere av helse- og omsorg og oppvekst- og kultur vil informere nærmere om lokale forhold.  Det er en krevende start på det nye året, men vi kan få kontroll på smitten dersom vi tar et skikkelig tak nå, og alle blir med på dugnaden. 

Spørsmål om korona og andre luftveissykdommer – tlf. 775 88 114