I tillegg forsøker vi å gi klubbkveldene på Point/Ungdommens hus et litt annerledes innhold. Selvfølgelig kan du komme på Point å bare for å slappe av, se TV, spille spill eller gjøre lekser!

I samarbeid mellom kulturskolen og kommunens ungdomskontakt tilbyr vi følgende:

Rockeverksted !
Nordreisa kulturskole kan i år tilby en kveld i uka med rockeverksted. Her ønsker vi at både kulturskolens elever og annen musikkinteressert ungdom velkommen til å kunne bruke Point og alt utstyr som er tilgjengelig til øving, jamming og sosialt samvær. Geir-Ove og Mattis vil veilede og bistå med sin erfaring og kompetanse. Målet er å bli mer selvstendig i forhold til å øve i band, snekre låter, koble til utstyr osv.

Studiovirksomhet:
På Point har vi etter hvert bygd opp et eget lydstudio. I år vil vi tilby interessert ungdom å kunne få delta i studiojobb en kveld i uka. Her spiller vi inn egne låter eller coverlåter for og så lære oss steg for steg fram til et bra sluttresultat. Innspilling, micplasseringer, utstyr, råmix, bruk av effekter og sluttmix. Å jobbe i studio er meget kreativt, interessant og veldig morsomt. Kulturskolen har kompetanse på dette og Geir-Ove vil veilede og bistå på disse kveldene.

Vi sees:-)

Hilsen Nordreisa kulturskole

Ordinær åpningstid på Point er:

 

  • Mandager: kl 18.00 - 22.00
  • Onsdager: kl 18.00 - 22.00
  • Fredager kl 14:00 - 18.00