Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Om kommunen

Nordreisa kommune har ca 4800 innbyggere. Kommunesenteret, Storslett, er regionsenter i Nord-Troms. 

Kommunen er tre stammers møte, og har kvensk, norsk og samisk kultur. 

Vi har et godt idrettsmiljø med mange ulike aktiviteter. Skianlegg- og fotballanlegg og idrettshall rett i nærheten av sentrum. Vi har videregående skole med nasjonal skilinje, et desentralisert studiesenter, Campus Nord-Troms, med muligheter for videreutdanning.

Nasjonalparklandsbyen Storslett har bar, kafe, bakeri, bibliotek, mange fine butikker og et lite kjøpesenter. Halti nasjonalparksenter, Nord-Troms Museum, og Reisa Vill-lakssenter er også etablert her. Flere av våre spisesteder har vunnet priser for gode matopplevelser. Vi har også en stor kulturscene med mange årlige forestillinger og selvfølgelig faste kinodager. Et nasjonalt Kventeater er lokalisert i kommunen, kor for voksne og mange andre fritidtidstilbud for alle aldersgrupper.

Nordreisa kan skryte av mange muligheter for friluftsliv i storslagen natur. Her finner du Reisa nasjonalpark, ni mil lakseførende elv og mange flotte toppturmål.

Nordreisa kommune er den største arbeidsgiveren i Nord-Troms. Gjennom sitt engasjement og sin jobbutførelse bidrar kommunens ansatte hver dag til at Nordreisa er et godt sted å leve, bo og arbeide – i dag og for framtiden.

Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor og jobber for å realisere vår visjon "Sammen for trygghet og trivsel". 

 

Storslett