Aller først ut er St. Hansturneringa 2007. St. Hans-helga braker det løs med tidenes største fotballturnering for aldersbestemte lag i Nordreisa. I år er rekordmange lag påmeldt. Hele 114 lag stiller til start og mange av deltakerne har med familiene. Det betyr at det kommer til å koke av folk i sentrumsområdet uansett utetempertur... Her finner du mer info om turneringa.

Halti nasjonalparksenter har nå lagt ut sitt sommerprogram. Her er det lagt opp til toppturer, brevandringer, diverse kurs og kanopadling. Se også annonsen i Nordlys sitt sommerbilag.

29. juni - 1. juli arrangeres den årlige Hesteleiken. En hel uke i forveien blir det treningsleir. Under selve Hesteleiken blir det dressurridning og dressurkjøring for både ponni og hest, og banevisning i presisjon/maratonkjøring. På leira på Kvennes lager tidevannet travbane to ganger i døgnet og her blir det travløp lørdagskvelden.

2.-5. august står Havnnes Kulturfestival 2007 for tur. Festivalen åpner med en konsert med Annbjørg Lien og Sondre Bratland i Rotsund kapell. Billettsalget til konserten har allerede startet fra Nordreisa bibliotek, tlf 77770555.

Se også under Hva skjer på toppmenyen.