Ordfører i Nordreisa John Karlsen har i brev fra Fylkesmannen i Troms, Svein Ludvigsen, mottat en takk for at H M Dronningen og følget hennes fikk en "fin og minnerik opplevelse" da de besøkte Nordreisa i august.

Fylkesmannen formulerer seg slik i brevet, sitat:

"H M Dronningens besøk i Nordreisa torsdag 30. august.

Det ble en fantastisk fin dag da H M Dronningen deltok i jubileet på Sonjatun. Der hadde de laget et innholdsrikt program som både løftet frem historien, og i tillegg viste vei fremover. I tillegg hadde kommunen lagt til rette for et feiende flott helhetsinntrykk av Nordreisa. Derfor vil jeg rette en personlig takk til deg (les; ordfører) og kommunens ansatte så vel som innbyggerne i Nordreisa. At så mye folk ønske Dronningen velkommen forteller mye om de nære bånd som er mellom folket og Kongehuset.

Jeg vil også takke for at dere i kommunen bidro til at Dronningens fottur i Nordreisa-dalen lot seg gjennomføre og ble en suksess.

Vi som deltok fra Fylkesmannen blir både stolte og glade når vi får presentert en kommune på en så fin måte.

Medieoppmerksomheten viser også at Nordreisa ble synlig i media og på den måten fikk dere fortalt om kvaliteter ved å bo og leve i Nordreisa.

Jeg ber deg (les; ordfører) formidle takk til hver og en som gjorde sitt til at H M Dronningens besøk ble en så fin og minnerik opplevelse for alle oss som fikk delta.

Med vennlig hilsen

Svein Ludvigsen, fylkesmann" sitat slutt.