Det er nå tid for påmelding til UKM 2011. Her kan du få vist fram både deg selv og ditt eget kreative uttrykk. Vi har gjenMartine og Agnete ukm  2010nom flere år hatt mange påmeldte til den lokale mønstringa. Vi kan også skryte av å ha hatt flere ungdommer fra kommunen som har gått helt til topps i UKM- systemet til landsmønstringa i Trondheim.

Hva er UKM:
Ungdommens kulturmønstring gir deg sjansen til å vise andre hva du driver med. Arrangørene sørger for scener og utstillingslokale. Kreative ungdommer sørger for innholdet. Blir du med på mønstringen har du mulighet til å bli tatt ut til fylkesmønstring og deretter til landsmønstringen i Trondheim.

Hvem kan delta?
UKM er for alle ungdommer mellom 10 og 20 år. Både grupper og enkeltpersoner kan delta. På UKM kan du delta med alle kulturaktiviteter som design, musikk, teater, dans, datakunst, billedkunst, litteratur, film, video, foto, sløyd, stand-up, husflid, kunsthåndverk, webdesign osv. 

Nøl ikke, meld deg på!
Meld deg på via Internett. Gå inn på www.ukm.no og klikk på ”påmelding”. Her velger du hvilken sjanger du skal melde deg på i. Alle som melder seg på vil bli kontaktet før arrangementet. Den lokale mønstringa i Nordreisa er satt til 26. februar 2011. Påmeldingsfristen er 4. februar!!!