Er du mottaker av disse tjenestene i Nordreisa kommune, har du nå mulighet til å si din mening om tjenestene. Nordreisa kommune deltar sammen med Berg, Balsfjord, Lenvik og Målselv om en kvalitets-undersøkelse av pleie- og omsorgstjenestene.

Dette er et nasjonalt prosjekt hvor omlag 150 kommuner har deltatt. Arbeidet er et ledd i å utvikle et nasjonalt kvalitetssystem innenfor pleie- og omsorg. Dette er det såkalte "Effektiviseringsnettverket".

Undersøkelsen gjennomføres på følgende måte: Alle mottakere av hjemmehjelpstjenester og hjemmesykepleie mottar et spørreskjema som skal besvares. Et utvalg av beboerne ved sykehjemmene intervjues. Intervju gjennomføres av ekstern person, de ansatte skal ikke delta i besvarelsen. Alle pårørende til beboere ved sykehjemmene mottar spørreskjema.

Undersøkelsen gjennomføres anonymt, det vil si at de som får tilsendt skjema ikke skal underskrive det, og at ingen vil kunne spore svarene tilbake til enkeltpersoner.

Undersøkelsen gjennomføres i ukene 3 -7. Skjema blir sendt ut 12. januar med svarfrist på 2 uker. Brukerne mottar adressert og frankert svarkonvolutt. Intervju av aktuelle beboere ved sykehjemmene vil bli gjennomført i samme tidsrom.

- Vi håper så mange som mulig returnerer svarskjema innen fristen. Din tilbakemelding er med på å forbedre våre tjenester. Svarene vil bli behandlet av eksterne konsulenter. Resultatet av undersøkelsen er blir offentliggjort, og publiseres i lokale media og på nettsiden www.KS.no.